Motionsdagbog.dk

Motionsdagbog.dk - gratis online motions- og kostdagbogEr du på udkig efter en gratis, dansk online træningsdagbog, og du primært dyrker løb, cykling eller svømning, så kunne motionsdagbog.dk være et godt bud.

Siden er brugervenlig opsat og let at gå til. Oplysningerne du kan gemme er især egnede til udholdenhedsidræt (dvs. du gemmer info om puls, distance og hastighed), men det er muligt at angive alle mulige former for sportsgrene. Endvidere kan du gemme ruter (igen primært anvendelig ved løb og cykling) og sko, samt registrere dinvægt. Der findes en række enkle værktøjer, hvor du kan beregne BMI, kondital, tider osv.

Sidens største force er nok, at du kan se statistik for andre i din gruppe eller klub, hvis I opretter en “Gruppe”. Det kan være både sjovt og motiverende.

Er du til upload fra Polar eller Garmin pulsure eller GPS, så skal du ikke bruge dette program.

Motionsdagbog.dk har eksisteret i en del år,  og er ret stabilt drevet. Der har været enkelte nede-perioderigennem tiden, men i det store hele må den regnes for et sikkert valg. Du har dog mulighed for at eksportere dine træningsdata til både Access, Excel, XML eller tekstfiler, hvis du vil skifte program eller have din egen backup af din træningsdagbog.

Tags: , , ,