iPhone apps og ANT+ sensorer

Læs kun videre, hvis du har en iPhone og en ANT+ sensor, eller hvis forkortelserne har pirret din nysgerrighed!

Wahoo Fitness har lavet en pytte-lille adapter til din iPhone, der gør den i stand til at modtage data fra en ANT+ sensor, og anvende disse data i dedikerede apps. I menneskesprog – du kan bruge din iPhone som løbeur eller cykelcomputer og få vist data som kadence og Watt uden at bruge det dertilhørende Garmin/Polar pulsur eller cykelcomputer. Du kan sågar opfange signalerne fra en af de professionelle Tanita fedtmålere og transmittere direkte til telefonen.

Wahoo Fitness - en ny måde at linke ANT+ devices til din iPhonePå siden DCRainmaker.com kan du læse en fyldig beskrivelse af sættet, og se en masse gode billeder. Siden er i øvrigt guf, hvis du er interesseret i det seneste udstyr til cykling og løb!

På Wahoo Fitness’ siden kan du også se en stor samling af iPhone apps til træning (primært cykling og løb). Per dd. har de samlet 40 forskellige apps, der sammen med en ANT+ sensor og den lille adapter giver dig mulighed for at bruge telefonen som træner.

http://www.wahoofitness.com/Apps/Apps.asp

Tags: ,