Apps til iPhone

Markedet for trænings-apps til iPhone boomer og der kommer hele tiden nye bud på det perfekte program til både fitness, cykling og løbetræning. Det er svært at anbefale et enkelt program, for der er meget forskel på de muligheder, de forskellige apps har, men prøv at se på følgende udvalg af træningsprogramer til din iPhone:

  • Fitness apps: På jaevin.com er der i februar 2011 en anmeldelse af 15 gode apps til fitness. Af disse 15 apps er det nok mest interessant at se på Cruncfu, Lose it, Gymball ABC, Runkeeper PRO, Fitness Pro, FitnessBuilder,  Run​meter GPS Running Stopwatch og Munch 5-A-Day, men prøv selv at se! Cnet.com har normalt nogle meget gennemarbejdede reviews, og de anbefaler følgende apps til fitness i 2011 : Lose it, Fitness PRo, Gymball ABC, Fitnessbuilder, iTreadmill, Wellnesstipoftheday og MiMeals. Som man kan fornemme er ikke alle apps træningsdagbøger, og langt fra alle kan synkronisere med andre programmer, hvis du har brug herfor. Fitness Pro, Lose it, og Fitnessbuilder går igen, men hvis du også løbetræner er Runkeeper PRO et godt bud!
  • Cykel apps: Det er ikke helt ideelt at bruge iPhonen som cykelcomputer og til at logge træningsdata, for på styret er den jo udsat for vind og vejr og især regnvejr.. Og så er batterilevetiden ikke så lang.. Men hvis det ellers ikke er et problem, så er BikeMateGPS, Runkeeper, sportstracker og Endomondo fine til jobbet! Se også iBikeDash, der ser meget avanceret ud! Cyclemeter er anmeldt i denne artikel på Macworld.com med 4 ud af 5 mus.
  • Apps til løb: Til løbetræning med iPhone er der ruigtig mange muligheder, og Endomondo er sikkert fin til mange, men prøv alligevel en tur med en af følgende apps: Runmeter GPS, Runkeeper PRO, Nike+ GPS, Runner eller C25K. Denne udmærkede anmeldelse på about.com gennemgår flere af disse

Tags: ,