Løbeprogrammer til Android

Der er mange apps på Android Market udviklet til løbetræning, men et par af de ældste og mest udbredte er stadig de bedste. Oven i købet er findes de i gratis versioner, der fungerer fint. 

  • Det bedste bud på et løbeprogram, der forvandler din Android mobil til et GPS-løbeur med indbygget kortvisning, distance, hastighed osv. er programmet Cardio Trainer. Programmet er meget stabilt og i de fleste tilfælde utrolig præcis med både distanceangivelsen og hastigheden, selvom den som alle andre har udfad, hvis du løber i tæt skov eller lignende. Cardio Trainer er også ruigtig godt til cykeltræning, men her er der det generelle problem, at mobiltelefoner sjældent er vandtætte og derfor mindre velegnede at have siddende i en styrholder. Grænsefladen på Cardio trainer er indbydende og ligetil at bruge, og det er let at overføre træningspas. Betalingsversionen Cardio trainer PRO er anmeldt her og her.
  • RunKeeper er et andet fint og gratis Android program til løbetræning. Det har mindre fokus på facts og mere på sociale netværk. Hvis du er til Twitter eller Facebook status opdateringer skal du prøve Run Keeper. Den har selvfølgelig også kortvisning og de basale løbefunktioner, men mangler til gengæld kalorievisning, musikafspiller og højdemåler.
  • Endomondo er det danske alternativ, der vokser meget hurtigt i udbredelse.
  • Runtastic er et fjerde program til Android, der har fået en fin anmeldelse!

Tags: ,