TrackTime forlader Time4Running

Blandede nyheder om udholdenhedsidrætter som løb, cykling og triathlonHjemmesiden TrackTime.dk gik for ikke så lang tid sammen med Time4Running.dk (hjemmeside med en online træningsdagbog), men nu går de to sites fra hinanden igen. Tilsyneladende skilles de i frd og fordragelighed. I hvert fald er der for kort tid siden udsendt en email til brugerne, hvori der meddeles følgende “For godt et par år siden blev hjemmesiden Time4running.dk en del af Tracktime.dk. Vi har i fællesskab besluttet at dele de 2 sites op igen. For dig betyder det, at du vil bevare en profil på begge hjemmesider, og begge sites vil udvikle sig uafhængigt af hinanden fremover. Vi håber, at du fremover vil få glæde af både T4R.dk (time4running.dk) og Tracktime.dk”.

Det vil sige, at TrackTime.dk nu udelukkende er et nyhedssite (plus en webshop med et pt. meget begrænset udvalg). Bag Tracktime står managementfirmaet ELM, der blandt andet indenfor golf er manager for europatour-spillerne Thomas Bjørn og Søren Hansen. Redaktør på trackTime er Peter Skott Carlsen.

Time4Running.dk - online træningsdagbogTime4Running.dk skifter i samme ombæring navn til T4R.dk. På den nye hjemmeside kan registrerede brugere finde de gamle træningsdata dvs. registrerede løbeture, og selvfølgelig tilføje nye sessioner. Brugernavn og din adgangskode er uændret. Point- og indexsystemet, ruteopmåler, løbeklubber, løbevenner og en del andre funktioner, er en del af løbedagbogen, og findes derfor også på www.t4r.dk nu. Læser du blog-indlæg, eller skriver du din egen blog, foregår det ligeledes på www.t4r.dk fra nu af. 

Tags: