Download træningsdagbog

Har du bestemt dig for at vælge en træningsdagbog, der skal installeres på din egen PC eller Mac i stedet for en af de utallige online løsninger, så starter installationen selvfølgelig med, at du skal downloade programmet. Nogle gange starter du med at hente en demoversion af dagbogen som du kan bruge i et begrænset antal dage, eller hvor du kun kan indtaste et begrænset antal træningspas, før du bliver bedt om at indtaste en licenskode. Denne licenskode skal du så købe hos leverandøren og indtaste, så programmet bliver låst op og fuldt funktionelt.

Er der tale om en freeware træningsdagbog, skal du bare downloade programmet, installere det og gå i gang med at bruge det. Bliver du meget begejstret for programmet er det god skik at donere et lille beløb (typisk gennem Paypal) til udvikleren, men det bestemmer du selv.

En lokalt installeret træningsdagbog har fordele i forhold til en online løsning. Åbenlyst er du jo ikke afhængig af en Internetforbindelse, og du er heller ikke afhængig af firmaet, der hoster den online dagbog. Hvis hjemmesiden er nede, er du ilde stedt. Det sker ikke med en træningsdagbog, du har downloadet og installeret på din egen PC.